STARK jatkaa suomalaisen urheilun tukemista ja Suomen Olympiajoukkueen pääyhteistyökumppanina 2025–2028 

Pariisin olympialaisten pre-campilla oli STARK Suomen piste, jossa rakennettiin lintujen kisakylä. Kuva: Jesse Väänänen.

Suomen Olympiakomitea ja STARK Suomi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka jatkaa vuonna 2021 käynnistynyttä Olympiajoukkueen kumppanuutta Los Angelesin Olympialaisiin ja vuoden 2028 loppuun asti. 

Monivuotinen yhteistyö perustuu yhteiseen tahtoon rakentaa uusia suomalaisia kasvu- ja menestystarinoita. Yhteistyön pääviesti ”Vahvat yhdessä” korostaa tiimityön merkitystä. 

– Kumppanuuden myötä olemme nähneet, miten laajaa, monen asiantuntijan tiimityötä jokaisen urheilijan taustalla tehdään. Tämän merkitystä olemme halunneet nostaa esiin myös Olympiajoukkuetta tukevassa viestinnässämme. Huippulaatuun tähtäävää tiimityötä tarvitaan yhtä lailla liike-elämässä kuin huippu-urheilussa. Se on jatkuvaa kehittymistä ja uuden omaksumista tinkimättömän ammattiylpeyden lisäksi. Tiimin todellinen vahvuus mitataan koettelemuksissa, kun ponnistetaan vaikeuksista huolimatta eteenpäin. Menestystä ei rakenneta yhdessä yössä, vaan pitkällä aikajänteellä ympäri vuoden ja vuosien, STARK Suomen kaupallinen johtaja Jarmo Salmi toteaa.  

– Me Starkissa uskomme suomalaisen urheilun tulevaisuuteen ja haluamme tukea urheilijoita heidän tavoitteissaan ja unelmissaan kohti menestystä, Salmi kiteyttää.  

Suomen Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto pitää Starkin monivuotista tukea ja luottamusta ensiarvoisen tärkeänä.  

– Nykyisessä taloustilanteessa yhteistyökumppanien rooli nousee entistä suurempaan osaan huippu-urheilun mahdollistamisessa. Olemme erittäin kiitollisia Starkin sitoutumisesta Suomen  
 
Olympiajoukkueen tukemiseen Los Angelesin olympiavuoteen saakka.  

– Monen urheilijan suurin unelma on edustaa Suomea olympialaisissa. Yhdessä Starkin ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme rakentaa urheilijoiden unelmista totta ja pitää Suomen urheilun maailmankartalla myös tulevaisuudessa, Susiluoto jatkaa. 

 
Lisätietoja: 
Suomen Olympiakomitea, liiketoimintajohtaja Mikko Selin, puh. 050 596 7086 
Stark Suomi Oy, kaupallinen johtaja Jarmo Salmi, puh. 0500 970 950 

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista