#Seurapaitapäivä tulee taas! Olethan mukana? 

No kyllähän sä tiedät! Se on syyskuu ja #seurapaitapäivä tulee jälleen! 

Kaiva siis rakkaan seurasi paita, pipo, huivi tai muu asuste esiin ja pue se yllesi tiistaina 24.9. 

”Seurapaitapäivää juhlistamme pukeutumalla seuravaatteisiin ja kannustamme myös perheitä sekä harrastajiamme pukeutumaan seuravaatetukseen.” 

”Seurapaitapäivä näkyy treeneissämme isosti! Seurapaitapäivä on meille aina erityinen päivä.”

Kuvat: Maskun Palloseura, Grani Tennis, Voimisteluseura Fliku, Tapanilan Erä Voimistelu (Tiia-Tuulia Järvinen)

Annetaan seurarakkauden näkyä ja kuulua!

Seurapaitapäivä on vuosittain vietettävä juhlapäivä, joka nostaa seurarakkauden esiin. Urheiluseurat ovat keskeinen kantava voima suomalaisen urheilun kentällä ja seuratoimintaan osallistuu yhteensä jopa 1,8 miljoonaa suomalaista erilaisissa rooleissa. 

”Meillä Seurapaitapäivä tuo koko yhteisön yhteen. Pääsemme jokainen osaltamme tuomaan meille tärkeän porukan esiin tuona päivänä.”

Seuratoiminta rakentaa yhteisöllisyyttä, luo edellytyksiä urheilulliseen menestykseen sekä liikunnalliseen elämäntapaan ja rakentaa parhaimmillaan jopa elinikäisiä ystävyyssuhteita. 

”Yhteisöllisyys on meille muiden kannustamista, yhdessä onnistumista ja ystäviä. Seurassamme vallitsee vahva yhteenkuuluvuuden tunne ja jokainen jäsen on meille osa seuraperhettä omana itsenään. Jokainen jäsen on tärkeä ja merkityksellinen osa seuran toiminnan toteutumiselle.” 

Seurapaitapäivä juhlistaa seuratoimintaa sen ansaitsemalla tavalla! Annetaan seurarakkauden siis näkyä ja kuulua jälleen tänäkin vuonna.

Näin olet mukana

  • Kaiva kaapista rakkaan seurasi paita, pipo, takki – tai mikä tahansa seuravärein varustettu vaate – ja pue se päällesi tiistaina 24.9.
  • Nappaa kuva tai video itsestäsi ja postaa se someen #seurapaitapäivä

Voit viettää Seurapaitapäivää koulussa, kotona, toimistolla tai kotikonttorilla – eli juuri siellä, missä vietät päivääsi tiistaina 24.9. Jaa Seurapaitapäivän menoa ja meininkiä somessa sydämesi kyllyydestä tunnisteella #seurapaitapäivä.

Muistuta myös ystäviäsi, perhettäsi sekä työ- ja seurakavereita osallistumaan mukaan! 

Lataa Seurapaitapäivän kuvakehys materiaalipankistamme.

Lue lisää Seurapaitapäivästä.