Kesän 2025 SM-viikon toinen lajihakujakso on auki – vielä ehdit mukaan!

Elokuussa 2025 Espoossa järjestettävän SM-viikon lajihaku oli ensimmäistä kertaa kaksiosainen. Ensimmäinen lajihakukierros, joka päättyi kesäkuun puolessa välissä, tuotti iloisen yllätyksen, kun yli 20 lajia ilmoitti halukkuutensa osallistua SM-viikolle. Ilmoittautuneiden joukossa on sekä vanhoja tuttuja että mielenkiintoisia ensikertalaisia.

– Ensimmäisen hakujakson suuri lajimäärä ylitti odotukset! Vaikka SM-viikko on jo esitellyt lähes 90 eri urheilulajia suomalaisille, tullaan Espoossakin vuoden päästä näkemään useita SM-viikolle uusia lajeja. On suuri ilo tuoda joka vuosi SM-viikon näyttämölle upea kattaus suomalaista monipuolista lajikirjoa, iloitsee SM-viikon tuottaja Päivi Harri.

Toinen lajihakukierros on avautunut 15. elokuuta ja se päättyy kuukautta myöhemmin, syyskuun 15. päivä.

– Kun toinen hakujakso on ohi, katsotaan lajien ja Espoon kaupungin kanssa yhdessä, löytyykö kaikille sopivat suorituspaikat. Kunhan palapeli on saatu kasaan, voidaan julkaista lopullinen lajikattaus. Jo tässä vaiheessa voidaan kyllä sanoa, että Espooseen on tulossa aivan huikean monipuolinen SM-viikko, kertoo Harri.

Lisätietoja SM-viikosta ja Espoon lajihausta SM-viikon sivustolta.

SM-viikon ilmoittautumislomake.

Lisätietoja SM-viikosta antaa myös vastaava tuottaja Päivi Harri, paivi.harri@kokotapahtuma.fi, 045 264 2263

SM-viikko järjestetään Espoossa 14.-17.8.2025.

Lisää sisältöä tähän juttuun liittyvistä aiheista